aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ Μαρτίδης και οι άλλοι υποψήφιοι

Ο Μαρτίδης και οι άλλοι υποψήφιοι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το βαρύ 0-4 από τον Άρη στο Τσίρειο προκάλεσε την παραίτηση του Λούκα Χατζηλούκα και η Δόξα βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή. Όπως ανέφερε χθες στον Σούπερ Σπορ FM ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Χριστοδούλου, ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Νικόλας Μαρτίδης, μέχρι πρότινος τεχνικός της ΑΕΖ. Χθες, πάντως, αναμενόταν στην Κύπρο κόουτς από το εξωτερικό, το όνομα του οποίου ήθελαν να κρατήσουν μυστικό οι παράγοντες των πρασίνων. Στη λίστα τους υπάρχουν και άλλοι προπονητές.

Πάντως, ο Χριστοδούλου παρουσιάστηκε στενοχωρημένος στις χθεσινές του δηλώσεις, αφού -όπως είπε- ο Χατζηλούκας είναι από τους καλύτερούς του φίλους. «Είναι ήττα για μένα προσωπικά, έκανα όνειρα για να κτίσω μαζί του, δυστυχώς όμως δεν ήρθαν βολικά τα πράγματα. Είναι ένα κεφάλαιο όμως που δεν έκλεισε για τη Δόξα ο Χατζηλούκας, θα κάνουμε μια παρένθεση και θα επανέλθουμε. Είπε και ο ίδιος ότι κάτι πρέπει ν’ αλλάξει στην ομάδα, η Δόξα θα επανέλθει και θα ανέβει εκεί που της αξίζει. Θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο, είναι βέβαιο». 

Για το παιχνίδι με τον Άρη, υποστήριξε πως η ομάδα ήταν σαν να μην πήγε ποτέ στο γήπεδο. «Μας προβληματίζει ειδικά η εμφάνιση και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο για να αντεπεξέλθει η ομάδα στη συνέχεια. Μετά το δεύτερο γκολ οι παίκτες μας απογοητεύτηκαν και τα παράτησαν», κατέληξε ο πρόεδρος της Δόξας.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό. Την ερχόμενη Δευτέρα θα υποδεχτούν την ΑΕΖ στο Μακάρειο, σε άλλο ένα κρίσιμο ματς του «βυθού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ