aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΟ Γκουλόν και η τεσσάρα

Ο Γκουλόν και η τεσσάρα

Η Δόξα νίκησε χθες την Αλκή με 4-1, σε φιλικό που διεξήχθη στην Κυπερούντα, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο αρχικό σχήμα των πρασίνων βρέθηκε ο Έρολντ Γκουλόν, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες ημέρες με τους πράσινους και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στις τάξεις τους.

Από εκεί και πέρα, τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γιάννης Χατζηβασίλης 16’, Ζαχαρίας Άδωνη 51’, Λουίς Κάρλος 86’, Παβλόβ 89. Όσο για την «αθάνατη», προηγήθηκε νωρίς με τον Απόλλωνα Βασιλείου, αλλά δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμά της.

Ο προπονητής της Αλκής Κώστας Σακκάς επέλεξε τους ακόλουθους ένδεκα για το βασικό σχήμα: Ούρκο Πάρντο, Θεοχάρους, Σταύρου, Γκαντάνσα, Ντιμιτρένκο, Σταρόκιν, Φλόρες, Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους. Όσο για τον Λούκα Χατζηλούκα, οι επιλογές του για την ενδεκάδα ήταν οι ακόλουθες: Γκρεμσλ, Μιτρέα, Γκουλόν, Φρέιρε, Μπα, Τίντσου, Ζατλ, Αμπρέου, Χατζηβασίλης, Πατσέκο, Τσρίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ