aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ Εντιαγέ ήρθε για να υπογράψει

Ο Εντιαγέ ήρθε για να υπογράψει

Ο Μπάρα Μαμαντού Εντιαγέ βρίσκεται στην Κύπρο από το πρωί, με σκοπό να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Δόξας. Ο Σενεγαλέζος στράικερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους της Κατωκοπιάς.

Σε αυτό το ενδεχόμενο θα πιάσει αμέσως δουλειά, με στόχο να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν. Άλλωστε, στις 20 και στις 21 Αυγούστου θα αρχίσει το πρωτάθλημα και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Αναφορικά με το χθεσινό φιλικό απέναντι στην ΑΕΖ, ο Λούκας Χατζηλούκας χρησιμοποίησε κυρίως ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά. Εκτός πλάνου ήταν οι Νέγκρι, Δημητρίου, Ενινφούλ και Πουτζιουρής, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές υπολογίζεται πως θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις.

Εν τω μεταξύ, διευθετήθηκε φιλικό με την Ανόρθωση, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα κάνουν ένα δυνατό τελευταίο τεστ, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα θα αναμετρηθούν στη Λάρνακα με την επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ