aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ αλαζόνας «Καραβίδας»

Ο αλαζόνας «Καραβίδας»

Καλά κάνει ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» να μην βγάζει τη γλώσσα του περίπατο. Τα αλαζονικά σχόλιά του κατά των δημοσιογράφων, που προβάλλουν καθημερινά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, ας τα αφήσει για άλλους. Ναι, είμαστε εδώ για να κρίνουμε ανάμεσα σε πολλά άλλα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρό μας, με ευθύνη και των παραγόντων, τι είναι το καλύτερο.

Άλλωστε, φάνηκε στην πράξη πως, με λιγότερες ομάδες υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Ως δημοσιογράφοι, κρίνουμε για το γενικότερο καλό και συμφέρον του αθλήματος και όχι όπως συμφέρει και λειτουργεί ο κάθε παράγοντας. Ναι, έχουμε άποψη και την εκφράζουμε όταν είναι για το καλό του ποδοσφαίρου, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

«Δεν είστε οι αρμόδιοι να κρίνετε αν θέλετε να αλλάξει το ποδόσφαιρο ή όχι. Θα αλλάξουμε το πρωτάθλημα όταν το θέλουμε εμείς οι πρόεδροι, όχι όταν θέλετε εσείς οι δημοσιογράφοι». Η τοποθέτηση του προέδρου της Δόξας. Αν είναι δυνατόν. Δεν είναι θέμα να είναι ευχαριστημένοι οι δημοσιογράφοι, αλλά να υπάρχει ένα επίπεδο.

Κατά καιρούς οι παράγοντες εκφράζονται όπως τους βολεύει ή πολύ χειρότερα καταπατούν την προκήρυξη, αποφασίζοντας να αλλάξουν τον αριθμό των ομάδων της επόμενης σεζόν ενώ βρίσκεται εν εξελίξει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και των σωματείων τους. Ας υπάρχει, λοιπόν, σεβασμός προς του δημοσιογράφους και να αποφεύγονται αναφορές τύπου «Καραβίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ