aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΝτύνει στα πράσινα έναν «Σταυροφόρο»

Ντύνει στα πράσινα έναν «Σταυροφόρο»

Πολύ κοντά στην υλοποίηση άλλης μιας μετεγγραφής βρίσκεται η Δόξα. Η προσφυγική ομάδα φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σενεγαλέζο επιθετικό Ιβς Μπαράγιε και τον περιμένει αύριο στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 24χρονος φορ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μαρσέιγ πριν πάει στην ακαδημία της Ουντινέζε. Έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας παίκτης με τη Λουμεζάνε Ιταλίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 67 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 8 γκολ (2011-13).

Ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την Κίεβο, στην οποία όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί ποτέ, αφού παραχωρήθηκε την πρώτη σεζόν (2013-14) δανεικός στη Γιούβε Στάμπια (19 συμμετοχές, 2 γκολ) και τη δεύτερη σεζόν (2014-15) στην Τόρρες (36 συμμετοχές, 4 γκολ).

Πέρσι αγωνιζόταν στην Πάρμα, στην οποία έκανε και την καλύτερή του σεζόν. Με τους «Σταυροφόρους» στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ιταλίας, σημείωσε 19 γκολ σε 25 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ