aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΝίκη παραμονής ο Άρης, SOS η Δόξα! (video)

Νίκη παραμονής ο Άρης, SOS η Δόξα! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο πιο ενδιαφέρον, από βαθμολογικής άποψης, παιχνίδι της σημερινής μέρας. Οι πράσινοι της Λεμεσού κέρδισαν με 4-1 τη Δόξα στο Τσίρειο και ξέφυγαν στο +7 από τη σημερινή αντίπαλο τους στη βαθμολογία. Το παιχνίδι… τελείωσε ουσιαστικά στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Νέγκρι έκανε το λάθος, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μαραγκουδάκη, και τελικά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα το γήπεδο κατηφόρισε, η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος των γηπεδούχων, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν και το τέλος του ημίχρονο τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Πρώτα ο Μαραγκουδάκη άνοιξε το σκορ στο 39′ με πλασέ εντός περιοχής και στο 42′ ο Γιούσεφ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Άρη.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν το αφεντικό και έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Φράγκο στο 67ο λεπτό. Αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς στη φάση 4 (!) ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν σε θέση οφσάιντ. Προηγουμένως είχαμε αλλαγή διαιτητή, καθώς ο Αβραάμ Τσούκκας τραυματίστηκε μόνος και έφυγε με το ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Τα πάντα είχαν ήδη κριθεί και παρά τη μείωση του σκορ από τον Μπραούλιο στο 80ο λεπτό και την πίεση από τη Δόξα για περεταίρω μείωση του σκορ, τίποτα δεν άλλαξε. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90’+1 πάλι ο Γιούσεφ με πλασέ. Έτσι, ο Άρης βρίσκεται σε θέση παραμονής, ενώ η Δόξα κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Ράσμους, Θεοφίλου, Άλβαρεθ, Ράντου, Παχίπης, Αουρέλιο (77′ Παναγή), Μάρτινς, Γιούσεφ, Φράγκος (69′ Όσκαρ), Μαραγκουδάκης (90’+2 Αντωνίου).

Δόξα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Νέγκρι, Παουλίνιο, Λεονάρντο, Σεράν Πόλο, Πουτζιουρής (59′ Ρεδόνδο), Γκουλόν (90’+3 Ρούντι), Ενινφούλ, Γκόμες (16′ Χατζηφραγκίσκου), Φοφανά, Μπραούλιο, Κορομίνας.

Σκόρερ: Μαραγκουδάκης 39′, Γιούσεφ 42′, 90’+1, Φράγκος 67′ / Μπραούλιο 80′

Κίτρινες: Λεονάρντο, Παχίπης

Αποβολές: Νέγκρι (απευθείας)

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος: Αναστασίου Ιωάννης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καΐλης Πανίκος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ