aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΝέα Σαλαμίνα - Δόξα: Καθοριστική «μάχη» για την παραμονή

Νέα Σαλαμίνα – Δόξα: Καθοριστική «μάχη» για την παραμονή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τους χωρίζει διαφορά πέντε βαθμών. Η Νέα Σαλαμίνα στους 40 και η Δόξα στους 45. Απομένουν δύο αγώνες, ο σημερινός και άλλος ένας. Δηλαδή έξι διεκδικήσιμοι βαθμοί. Η ομάδα της Αμμοχώστου φιλοξενεί αυτήν της Κατωκοπιάς (20:00, Cytavision1), σ’ ένα καθοριστικό ματς. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή την οποία θα διεκδικήσουν στην τελευταία αγωνιστική αλλά και πάλι δεν θα εξαρτάται από τους ίδιους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα βαθμό για να «κλειδώσουν» την παραμονή, που αυτομάτως θα σημαίνει και υποβιβασμό της σημερινής αντιπάλου τους. Η Δόξα, που θα παίξει για δύο αποτελέσματα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κριθεί η παραμονή της την τελευταία αγωνιστική. Γι’ αυτό θα επιδιώξει σήμερα να βάλει ένα τέλος και να πάει στο τελευταίο ματς απέναντι στο Παραλίμνι χωρίς πίεση.

Τα δεδομένα προμηνύουν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα, με την πλάτη στον τοίχο θα κυνηγήσει το τρίποντο – ελπίδας. Είναι σε δύσκολη θέση αλλά δεν έχει επιλογή από το να παλέψει, με σύνθημα: η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Στον αγώνα της σεζόν, ο Κωνσταντίνος Μηνά έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Στην ίδια ευχάριστη θέση βρίσκεται και ο Άγγελος Ευθυμίου. Ο τεχνικός της Δόξας θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος», προσδοκώντας σε υλοποίηση του στόχου της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ