aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΝέα εποχή με τον Ηλία και «σπουδαίο μεσοεπιθετικό»

Νέα εποχή με τον Ηλία και «σπουδαίο μεσοεπιθετικό»

Ο Κώστας Σακκάς έφυγε, ο Ηλίας Χαραλάμπους ήρθε και η ποδοσφαιρική ζωή στη Δόξα Κατωκοπιάς συνεχίζεται με προαναγγελίες μετεγγραφών από τον πρόεδρο. Ας τα πάρουμε, όμως με τη σειρά. Η ομάδα της Κατωκοπιάς ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας εκφράζοντας ευχαριστίες στον Κώστα Σακκά και καλωσόρισε τον Ηλία Χαραλάμπους που παραλαμβάνει τη σκυτάλη με στόχο να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Πολύ σύντομα, ο Κύπριος τεχνικός θα έχει και άλλα όπλα στη φαρέτρα του, αφού ο πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου «ανακοίνωσε» μέσω ραδιοφώνου ένα νέο απόκτημα: «Ήρθε στην Κύπρο ένας σπουδαίος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, να μου επιτρέψετε να μην αναφέρω το όνομά του. Ήρθε από την Τουρκία. Θα αποκτήσουμε και έναν αμυντικό».

Όσον αφορά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, ο Κώστας Χριστοδούλου είπε: «Η απόφαση είναι ένα ταρακούνημα. Είμαι ένας πρόεδρος που πηγαίνω στις προπονήσεις, βλέπω και μυρίζομαι τι συμβαίνει και ξέρω τι κάνω και πότε να παίρνω αποφάσεις. Κοιμάμαι πάντα με το ένα μάτι κλειστό σε θέματα ποδοσφαίρου. Τα αφήνουμε στην άκρη και βλέπουμε μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ