aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Να ξεγνοιάσουμε νωρίς, δεν διαλέγουμε παιχνίδια»

«Να ξεγνοιάσουμε νωρίς, δεν διαλέγουμε παιχνίδια»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στην τρελή πορεία της Δόξας μέχρι στιγμής και τον στόχο στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την πορεία της ομάδας: Όποτε μιλάμε έρχονται καλά αποτελέσματα. Είναι ευχάριστο να έχεις τέτοια ομάδα φέτος. Είχε φανεί και από τα φιλικά. Είναι κάτι που αναμέναμε, εβδομάδα με εβδομάδα θα δείχνει ακόμη περισσότερες επαφές γιατί κάποιοι παίχτες ήρθαν μετά τις 15 Αυγούστου και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας.

Για την ισορροπία και την ποιότητα στην ομάδα: Άρχισε η εντατική δουλειά από πέρσι ο προπονητής μαζί με τον πρόεδρο, που είναι ειδικός να ανακαλύπτει νεαρά ταλέντα. Είχε συμφωνηθεί μία διαφορετική φιλοσοφία από πέρσι. Φέτος είπαμε ότι θα πάρουμε νεαρούς παίχτες που διψούν για διάκριση και αναδείξουμε τον εαυτό τους μέσα από τη Δόξα. Ο Μπα είναι 19 χρονών, ο Ασαμόα 23 χρόνων. Πετύχαμε σε κάποιους που έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε ομάδες που είναι 1-2 κλικ πιο πάνω από εμάς.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει: Να είμαστε προσγειωμένοι, στόχος είναι μία άνετη παραμονή. Έχουμε κουραστεί να αγωνιζόμαστε μέχρι τέλος για την παραμονή. Θέλουμε να είμαστε ξέγνοιαστοι, να κερδίσουμε την παραμονή μας στα μέσα του δεύτερου γύρου και να είμαστε άνετοι στα μπαράζ. Αυτή η ομάδα είναι έργο του Λούκα Χατζηλούκα.

Αν επιλέγει παιχνίδια: Έχουμε 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής ανάλογα με τον αντίπαλο χρησιμοποιεί αυτούς που μπορούν να τηρήσουν το πλάνο του. Δεν είναι θέμα επιλογής παιχνιδιών, αλλά ποιοι είναι πιο έτοιμοι. Υπάρχουν κάρτες και αν βγει ο Σισοκό και μπει ο Γκόμες δεν σημαίνει ότι επιλέγουμε παιχνίδια. Είναι θέμα διαχείρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ