aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Να βάλουμε δύσκολα στον Απόλλωνα...»

«Να βάλουμε δύσκολα στον Απόλλωνα…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμφάνισή της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ χθες (1-3) και στη συνέχεια της σεζόν.

«Δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Μόνο στο πρώτο μέρος. Ευελπιστούμε πως θα συνεχίζαμε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, αλλά μας κόστισαν τα ατομικά λάθη. Ήλθε νωρίς το 2-1 για την ΑΕΚ. Κάπου εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Αντιμετωπίζουμε άλλη μία μεγάλη ομάδα την Κυριακή, τον Απόλλωνα, ο οποίος θεωρώ πως μαζί με την ΑΕΚ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες, και θα προσπαθήσουμε να του βάλουμε δύσκολα. Είχαμε μπροστά μας μια καλύτερη ομάδα, να είμαστε ρεαλιστές. Αν κοιτάξει κάποιος τα γκολ, τα δεχθήκαμε από δικές μας απροσεξίες. Με λίγη προσοχή μπορούσαμε να τα αποφύγουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποιες στιγμές παρουσιάσαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν είχαμε όμως την αποτελεσματικότητα. Περιμέναμε να παίξουμε καλά ακόμη λίγο στο δεύτερο μέρος για να γίνουν και οι αλλαγές και να μπουν κάποιοι που εντάχθηκαν τελευταίοι στην ομάδα και που είναι πολύ καλοί και τους χρειαζόμαστε. Πρώτοι φορά παίζουμε σε τόσους συνεχόμενους αγώνες. Είναι επαγγελματίες οι παίκτες, όμως, αντέχουν όπως σε άλλες χώρες. Μια λογική είναι η χρησιμοποίηση παικτών που ξεκουράστηκαν απέναντι στην ΑΕΚ και να μείνουν στον πάγκο άλλοι, αλλά αυτό είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας. Ακολουθούν παιχνίδια έξι βαθμών με Εθνικό και Πάφο και σ’ αυτά θα τα δώσουμε όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ