Μπεργκ: «Δείξαμε ποιότητα και αφοσίωση, θα δείτε περισσότερα»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της Ομόνοιας στον αγώνα της πρεμιέρας με την Δόξα που βρήκε το τριφύλλι να κερδίζει με 2-0 ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός στάθηκε στην ποιότητα και την αφοσίωση των παικτών του, ενώ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να αναλύσει γιατί στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του έχασε τον έλεγχο και απειλήθηκε από την Δόξα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Το αρχικό σχόλιο: «Είμαι χαρούμενος που αρχίσαμε με νίκη. Είμαστε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και καλούς παίκτες. Προσπαθούμε να παίξουμε διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Είμαι ικανοποιημένος με την αφοσίωση και την συμπεριφορά των παικτών μου στο γήπεδο. Τα έδωσαν όλα για την Ομόνοια, τον κόσμο, τον σύλλογο και τους εαυτούς τους και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για τη διαφορά στην απόδοση της ομάδας στα δύο ημίχρονα: «Η διαφορά στην απόδοση στα δύο ημίχρονα προκλήθηκε από την φύση του παιχνιδιού. Η Δόξα πίεση ψηλά και αυτό σήμαινε πως αν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ανοικτές γραμμές της Δόξας θα φτιάχναμε φάσεις, όμως αν χάναμε την μπάλα γίνονταν ευκαιρίες από την Δόξα. Έπαιξε ρόλο και η θερμοκρασία..

Οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών δεν ήταν όπως έπρεπε. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα και θα έπρεπε να μην κάναμε τόσες λάθος πάσες. Ίσως και το ότι ήταν πρεμιέρα και υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός και η πίεση. Θέλαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και ήταν πολύ καλό που τα καταφέραμε και πήραμε αυτή την σημαντική νίκη».

Σε ποσοστό τις εκατόν πόσο ικανοποιημένος είστε από την πρεμιέρα; «Kάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σε σχέση με τα φιλικά υπάρχει η διαφορά ότι σήμερα ήταν οι βαθμοί. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω την ιδιαιτερότητα μίας πρεμιέρας. Είναι δύσκολο να πω ποσοστό, όμως ικανοποιημένος για την αφοσίωση, την ποιότητα των παικτών και τη νίκη. Θα δείτε περισσότερα στη συνέχεια από την ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ