aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Mπαμ» με Αλεξάντρε Καρλάο

«Mπαμ» με Αλεξάντρε Καρλάο

Σε μία σπουδαία μετεγγραφή προχώρησε η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Καρλάο, γνωστού στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στη Νέα Σαλαμίνα. Στους ερυθρόλευκους έπαιξε 17 αγώνες και πέτυχε 11 γκολ το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2017/18.

Από το Καλοκαίρι του 2018 έως πρόσφατα ήταν στην Σαμούτ Πρακάν Σίτι της Ταϋλάνδης. Σε 25 συμμετοχές ο 32χρονος επιθετικός σημείωσε οκτώ γκολ. Η συμφωνία της Δόξας με τον Καρλάο είναι διετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Carlos Alexandre De Souza Silva (Carlao). Η συμφωνία είναι διάρκειας δύο ετών (μέχρι τον Μάιο 2021). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαιριστή την περίοδο 2017/2018 όταν αγωνιζόταν ξανά στο Κυπριακό Πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ