aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜονόπλευρο το ενδιαφέρον

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την ήττα από την Αλκή, η Δόξα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Υποδέχεται τον Ερμή, ομάδα που έχει υποβιβαστεί, και θέλει τη νίκη που θα της επιτρέπει να ελπίζει σε παραμονή στην Κατηγορία. Η ομάδα του Χατζηλούκα, που δεν υπολογίζει τους Μιτρέα, Αρτάμπε και Ασαμόα, παίζει στην έδρα της και θέλει να την αξιοποιήσει για πρώτη φορά μετά τις 2 Δεκεμβρίου! Ναι, από τότε έχει να πανηγυρίσει στο Μακάρειο στάδιο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Ερμή, απομένει να το επιβεβαιώσει και με την παρουσία της, αλλά πολύ περισσότερο με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της Δόξας προτίθεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές, προσδοκώντας ότι θα συμβάλουν στο να φθάσει η ομάδα στο ζητούμενο.

Από την άλλη, χωρίς άγχος και πίεση ο Ερμής πάει στο Μακάρειο στάδιο για να διεκδικήσει το καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές του Δασκαλάκη θα θελήσουν να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να έχουν βαθμολογικό όφελος. Η ομάδα της Αραδίππου έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές και ήδη άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν που θα την βρει στη Β’ Κατηγορία, ενώ αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φυλακτού. Αυτός θα είναι ο προτελευταίος αγώνας του Δασκαλάκη στον Ερμή, αφού με το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει κι αυτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ