aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Μίλησε» η αποτελεσματικότητα

«Μίλησε» η αποτελεσματικότητα

Σπουδαία νίκη με 3-1 πέτυχε εντός έδρας η Δόξα επί του Άρη και τον πλησίασε πλέον στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ήταν πολύ πιο αποτελεσματική και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση στον σύλλογο της Κατωκοπιάς πως ενόψει πλέι οφ θα αποφύγουν τη 12η θέση. Με αυτογκόλ του Άλβαρεθ προηγήθηκε η Δόξα για να κάνει το 2-0 ο Μπραούλιο, ενώ σφράγισε τη νίκη με τον Κορομίνας στο δεύτερο μέρος.

Σε άλλο ένα ματς αυτός που έλαμψε με την απόδοσή του ήταν ο Αλεξάντερ Νέγκρι, ο οποίος μέτρησε σπουδαίες επεμβάσεις. Κάποιες εξ αυτών σε σημαντικά χρονικά σημεία του 90λεπτου, διατηρώντας έτσι την ομάδα του «ζωντανή» στο κυνήγι των τριών βαθμών.

Η Δόξα αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρα την αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΖ και σε περίπτωση που φτάσει σε άλλη μια επιτυχία, θα πάει με άλλον «αέρα» στη διαδικασία των δέκα αγώνων στα πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ