aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Μενού» για όλα τα γούστα

«Μενού» για όλα τα γούστα

Στο σημείο που έφτασε η Δόξα χρειάζεται βαθμούς από κάθε αντίπαλο, ανεξαρτήτως δυναμικότητας. Είναι ενδιαφέρον για την ουραγό του πρωταθλήματος πόση «σοδειά» θα μαζέψει ώς τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Διότι, αναλόγως του πόσο κοντά ή πόσο μακριά θα βρίσκεται από τους ανταγωνιστές της, μπορεί να πάρει αποφάσεις για τη χειμερινή ενίσχυσή της.

Ώς τότε, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει αντιπάλους για όλα τα γούστα, από τους οποίους θέλει να βγει όσο το δυνατόν πιο κερδισμένη. Κατά σειρά θα αντιμετωπίσει: Απόλλων (Μακάρειο, Δευτέρα 25/11), Πάφος FC («Στέλιος Κυριακίδης», Κυριακή 1/12), Ομόνοια (ΓΣΠ, Κυριακή 8/12), Ολυμπιακός (Μακάρειο, Παρασκευή 13/12), Εθνικός (Δασάκι, Κυριακή 22/12). Ενδιαμέσως των αγώνων με την Πάφος FC και την Ομόνοια, θα αναμετρηθεί εκτός έδρας για το κύπελλο με τον Ακρίτα Χλώρακας (Τετάρτη 4/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ