aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣΜεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις

Προ λίγων εβδομάδων και αφότου προηγήθηκαν 6 ήττες και 1 ισοπαλία, ο πρόεδρος της Δόξας κλήθηκε διά ραδιοφώνου να εξηγήσει τους λόγους της κατρακύλας. Η εμφάνιση και κυρίως η (νέα) ήττα τη 12η αγωνιστική από την Καρμιώτισσα (1-2), μοιραία είχε εκτοξεύσει τα ρίχτερ σεισμικών δονήσεων στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Όταν η κουβέντα πήγε προς τον κόουτς, λοιπόν, έδωσε εντυπωσιακή αποστομωτική απάντηση: «Ο προπονητής δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Ο Ρικάρντο Σέου ήλθε στη Δόξα για να μείνει και θα μείνει». Πήγε το θεματάκι και πιο κάτω: «Αν πρέπει να αλλάξουμε 11 παίκτες θα τους αλλάξουμε, όχι όμως τον προπονητή. Έχουμε κουραστεί να αλλάζουμε προπονητές».

Εν ολίγοις, ο Κώστας Χριστοδούλου θα τους έδιωχνε όλους, εκτός από τον προπονητή. Και παρουσιαζόταν, μάλιστα, κάθετος. Τέτοια στήριξη, εδώ που τα λέμε, κάλλιστα θα ζήλευαν μέχρι κι εγνωσμένης αξίας τεχνικοί που βρέθηκαν στα… σχοινιά.

«Πριν αλέκτορα φωνήσαι», ωστόσο,  αυτοδιαψεύστηκε! Παρά το γεγονός πως βρίσκεται χρόνια στο «κουρμπέτι», έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον Σέου. Και μην φανταστείτε πως η Δόξα δέχθηκε βαριές κι ασήκωτες ήττες. Με εξαίρεση το ματς με το Παραλίμνι (0-3), «καθάρισε» τον Ακρίτα (2-0) και κατά γενική ομολογία δεν άξιζε με τίποτα να χάσει από τις ΑΕΚ (0-1), Απόλλωνα (0-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ