aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜε τον Σαντίκ και τέσσερις απουσίες

Με τον Σαντίκ και τέσσερις απουσίες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με τον Μπεράντ Σαντίκ θα αγωνιστεί σήμερα η Δόξα, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των πλέι άουτ απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Φινλανδός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο θα δώσει παρών στο ματς του Μακαρείου (16:00). Ωστόσο, δεν είναι άδειο το απουσιολόγιο του Λούκα Χατζηλούκα. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι τιμωρημένοι Λαμίν Μπα και Μάριος Πουτζιουρής, καθώς και οι τραυματίες Ραχαφί Κιφουετί και Στέφανος Μουχτάρης.

Αναφορικά με το επικρατέστερο πλάνο του Κύπριου τεχνικού, είναι το ακόλουθο: Γκεσμλ, Γουίλσον, Άδωνη, Ρεδόνδο, Ιωάννου, Παπαφώτης, Ασαμόα, Ενινφούλ, Κάρλος, Ζατλ και Σαντίκ. Θέση διεκδικεί και ο Ναρ. Οι πράσινοι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από τον αντίπαλό τους, ωστόσο θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά και να πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον επαναληπτικό της Τετάρτης με την Πάφος FC. Περιμένουν ωστόσο δύσκολο ματς απέναντι σε ομάδα που θέλει να ξεκολλήσει από τον πυθμένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ