aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΜε τον οίστρο του Ιβάν Κάρλος, μόνη στην 9η θέση η Αλκή! (vid & pics)

Με τον οίστρο του Ιβάν Κάρλος, μόνη στην 9η θέση η Αλκή! (vid & pics)

Η Αλκή ήταν η μεγάλη νικήτρια στη «μάχη» με τη Δόξα στο Μακάρειο (1-0 / 42’ Ιβάν Κάρλος), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της β’ φάσης (30ης συνολικά), και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, απολαμβάνει τη μοναξιά της 9ης με 32 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ομάδα της Κατωκοπιάς και την ΕΝΠ, που έχουν 29 και βρίσκονται στην 10η κι 11η θέση αντίστοιχα.

Από την άλλη η Δόξα πλέον μπλέκεται για τα καλά σε περιπέτειες. Αφενός επειδή η Αλκή ανέβηκε ένα σκαλοπάτι στη βαθμολογία, και αφετέρου η Ένωση είναι κι αυτή στους 29 βαθμούς. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας.

Όπως προαναφέραμε, «χρυσός σκόρερ» ήταν ο Ιβάν Κάρλος, ο οποίος μετά από μπαλιά του Κωνσταντίνου αξιοποίησε την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων να διώξει και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει, έβαλε πίεση από ένα σημείο και μετά, αλλά η Αλκή αντιστάθηκε, υπερασπίστηκε πολύ καλά το υπέρ της αποτέλεσμα και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μίτρεα, Αλεξάνδρου, Λουίς Κάρλος, Τίνκου (64’ Νελσίνιο), Μπόλιεβιτς, Ζατλ (75’ Παβλόφ), Παπαφώτης (64’ Χατζηβασίλης), Μπατίν.

Αλκή (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Κυπριανού (57’ Χαραλάμπους), Σερφά, Φλόρες, Σταρόκιν, Ιβάν Κάρλος (87’ Μ. Ηλία), Ακόστα, Σπόλιαριτς, Σ. Κωνσταντίνου (83’ Τριμπό), Μπελαμεϊρί, Τραιτσέφσκι.

Στάδιο: Μακάρειο.

Σκόρερ: 42’ Ιβάν Κάρλος.

Κίτρινες: 61’ Λουίς Κάρλος, 77’ Μίτρεα (3η) / 52’ Aκόστα, 65’ Σταρόκιν.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Β’ βοηθός: Γιώργος Γκίνος.

Τέταρτος: Ροβέρτος Κώστα.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ