aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜε τον Μπόλιεβιτς και με θράσος, για το καλύτερο

Με τον Μπόλιεβιτς και με θράσος, για το καλύτερο

Ο Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς (φωτό) προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό κατά τις προηγούμενες ημέρες και βρίσκεται στην αποστολή της Δόξας για το σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Λούκας Χατζηλούκας θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η εμπειρία του και η ποιότητά του μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμες, στη δύσκολη έδρα της «Μεγάλης Κυρίας». Σε διαφορετική περίπτωση στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Ραζβάν Τίνκου.

Γενικά, όμως, ο Λούκας Χατζηλούκας είναι πιθανό να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με το νικηφόρο ματς με την Πάφος FC (3-2). Ίσως μάλιστα να επιλέξει τους ίδιους ένδεκα. «Αστερίσκος» μπαίνει για το αριστερό άκρο. Αν ο Νελσίνιο μετατεθεί σε ρόλο ακραίου μπακ, ο Γιάννης Χατζηβασίλης θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Γιάννης Ευσταθίου θα μείνει στον πάγκο.

Όπως και να έχει, μετά την πρώτη νίκη έπειτα από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, η Δόξα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στους μεγάλους. Με οδηγό το 5-2 επί του ΑΠΟΕΛ και το 1-1 με τον Απόλλωνα, θα προσπαθήσει και σήμερα να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος. Το έργο της είναι δύσκολο απέναντι στην Ανόρθωση, εντούτοις δεν έχει παρά να παλέψει για το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ