aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜε τη δύναμη της έδρας

Με τη δύναμη της έδρας

Ένα από τα μεγάλα φετινά «όπλα» της Δόξας είναι αναμφισβήτητα το Μακάρειο. Η προσφυγική ομάδα έχει καταφέρει σε πέντε παιχνίδια στην έδρα της να πανηγυρίσει τέσσερις νίκες και να δεχθεί μια ήττα, ενώ ως τυπικά φιλοξενούμενη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έμεινε στην ισοπαλία.

Η σούμα; 13 κερδισμένοι βαθμοί στο γήπεδο της πρωτεύουσας για την ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία έχει μαζέψει συνολικά 16 βαθμούς σε 12 αναμετρήσεις! Έχοντας λοιπόν ως όπλο την έδρα της, η Δόξα θα ψάξει στο αυριανό δύσκολο ματς κόντρα στην Ομόνοια βαθμό ή βαθμούς.

Με βάση τα όσα μας έχει παρουσιάσει το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα, δεν θα είναι έκπληξη ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο «τριφύλλι». Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο τραυματίας Μουχτάρης θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο Σισοκό που ξεπέρασε το πρόβλημά του, είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του μετά από σχεδόν δύο μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ