aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜε ρεαλισμό στο Τσίρειο η Δόξα

Με ρεαλισμό στο Τσίρειο η Δόξα

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΖ (1-0) και την ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1) είναι φυσικό να έχει τονωθεί το ηθικό της Δόξας. Ο Κάρλος Κορβεράν και οι συνεργάτες του, όμως, αντιμετωπίζουν με ρεαλισμό το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Ο ρόλος του φαβορί ανήκει δικαιωματικά στην αντίπαλο, η οποία αγωνίζεται στην έδρα της και βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την ΑΕΚ. Γι’ αυτό και, παρά την επιτυχημένη συνταγή της περασμένης Κυριακής, δεν είναι σίγουρο ότι θα επιλεγεί η ίδια σήμερα (σε τακτική και πρόσωπα).

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς, ο Ισπανός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τον σέντερ φορ Λουίς Περάλτα. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι Μανουέλ Ρεδόνδο, Τιάγκο Γκόμες και Κάρλες Κότο.

Η Δόξα νίκησε δύο φορές την ΑΕΛ στο Τσίρειο, τη μια με 4-0 (2015) και την άλλη με 1-0 (2016). Επρόκειτο, όμως, για δύο αδιάφορους -για τους «λέοντες»- αγώνες του β’ γκρουπ. Άλλωστε, για τον α’ ή τον β’ γύρο (όχι πλέι οφ), η προϊστορία είναι συντριπτικά γαλαζοκίτρινη. Οι πράσινοι έχουν 11 στις 12 ήττες στη Λεμεσό και το καλύτερό τους ήταν το 0-0 του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ