aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜε νίκη θα θέσει βάσεις παραμονής η Δόξα

Με νίκη θα θέσει βάσεις παραμονής η Δόξα

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Δόξας ενόψει του μεθαυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή (18:00). Η ομάδα της Κατωκοπιάς απέχει δύο μόλις βαθμούς από την προτελευταία θέση που οδηγεί στη Β΄ Κατηγορία, οπότε η νίκη απέναντι στους «φτεροπόδαρους» αποτελεί επιτακτική ανάγκη ώστε να ανέλθει βαθμολογικά, εκμεταλλευόμενη απώλεια βαθμών των ομάδων που την ακολουθούν.

Η αλήθεια είναι η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική ανέβασε την ψυχολογία των παικτών, κάτι που φάνηκε στις προπονήσεις. Πλέον, η προσφυγική ομάδα καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ξεμπερδεύοντας όσο γίνεται πιο νωρίς από το βραχνά της διαβάθμισης.

Ο Λούκας Χατζηλούκας προετοιμάζει το πλάνο του υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Κωνσταντίνου Σωτηρίου. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός σε άλλα δύο παιχνίδια. Θα τεθεί, δηλαδή, εκ νέου στη διάθεση του Κύπριου προπονητή στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου των πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ