aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΜε ανατροπή η Δόξα δηλώνει παρούσα στην «μάχη» της παραμονής

Με ανατροπή η Δόξα δηλώνει παρούσα στην «μάχη» της παραμονής

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Δόξα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» κόντρα στην Αλκή, καθώς επικράτησε 4-1. Η «Αθάνατη» άνοιξε το σκορ στο 8’ με τον Σπόλιαριτς, ωστόσο η ομάδα της Κατωκοπιάς έφερε… τούμπα τα εις βάρος της δεδομένα και «φώναξε» πως μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Πλέον οι φιλοξενούμενοι έπιασαν την ΕΝΠ στους 24 βαθμούς και στην 8η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 9η με 23.

Η ομάδα του Σακκά μετά από πλασέ του Σπόλιαριτς άνοιξε το σκορ, ενώ άμεσα ήταν η αντίδραση από την αντίστοιχη του Χατζηλούκα καθώς στο 12’ ο Ζατλ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πάρντο και έφερε το ματς στα ίσα. Η Δόξα στο 24’ έφερε… τούμπα το παιχνίδι όταν ο Μπατίν πέρασε τον κίπερ της Αλκής και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Η «Αθάνατη» αν και προσπάθησε να αντιδράσει, δεν τα κατάφερε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων στο 67’ και 71’ αποτέλειωσαν τις όποιες ελπίδες της. Ο Χατζηβασίλης με πλασέ πέτυχε το 3ο γκολ, ενώ ο Κάρλος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αλκή (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Σταύρου (72′ Καντάτσια), Ιβάν Κάρλος, Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς (78′ Μπαντάρα), Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα (72′ Τριμπό), Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μίτρεα, Τίνκου, Αλεξάνδρου, Μπόλιεβιτς, Κάρλος (77′ Παπαφώτης), Ασαμόα, Ζατλ (65′ Χατζηβασίλης), Μπατέν (84′ Παβλόφ).

Σκόρερ: 8′ Σπόλιαριτς / 12′ Zατλ, 24′ Mπατέν, 67′ Χατζηβασίλης, 71′ Κάρλος

Κίτρινες:Ιβάν Κάρλος, Χριστοφή, Φλόρες, Τραϊτσέφσκι / Περέιρα, Τίνκου

Αποβολές:

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή

Α’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος

Β’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου

4ος: Αβραάμ Τσούκκας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ