aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜε αυτοπεποίθηση για τους βαθμούς

Με αυτοπεποίθηση για τους βαθμούς

Μια ματιά στη θέση όπου βρίσκεται η Δόξα στον πίνακα κατάταξης και γίνεται απόλυτα κατανοητή η ανάγκη της για βαθμούς, όποιον αντίπαλο κι αν έχει μπροστά της. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έχει την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να της κάνει τη ζημιά.

Το απέδειξε και σε προηγούμενους αγώνες με μεγάλους αντιπάλους ότι μπορεί να τους δυσκολέψει αφάνταστα, όπως έκανε και πριν από μια βδομάδα φιλοξενώντας τον Απόλλωνα, από τον οποίο ηττήθηκε στο 90’ από μια στατική φάση.

Τι κρατά η ομάδα της Κατωκοπιάς από την τελευταία της εμπειρία; Ότι με την τακτική και την οργάνωσή της κατάφερε να περιορίσει τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, απέναντι στην Ανόρθωση, προτάσσοντας αποτελεσματική ανασταλτική συμπεριφορά και ποντάροντας στις αιφνιδιαστικές επιθέσεις για να σκοράρει.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός των πρασίνων σε ό,τι αφορά στα τέρματα, δείχνει ότι αμυντικά τα πάνε καλύτερα από ότι επιθετικά. Γι’ αυτό και έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν να επιλύσουν το πρόβλημα της δυστοκίας.

Δεν υπολογίζεται ο επιθετικός κορυφής Περάλτα λόγω κίτρινων καρτών, ούτε και ο αμυντικός Ρεδόνδο επειδή δεν εξέτισε την τιμωρία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ