aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΛίρα εκατό ο Μπραούλιο

Λίρα εκατό ο Μπραούλιο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Δόξα πέτυχε διάνα στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, αφού απέκτησε παίκτες που την έχουν κρατήσει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Τον Ιανουάριο αποκτήθηκαν οι Εμίλιο Σάντσες, Έρολντ Γκουλόν, Φεράν Κορομίνας και Μπραούλιο Ροδρίγκεθ (φωτό), με τον τελευταίο να κλέβει μέχρι στιγμής την παράσταση.

Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση! Είδε δίχτυα στα τελευταία τέσσερα σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία οι πράσινοι πέτυχαν ισάριθμες νίκες, έφτασε στα έξι γκολ σε εννιά συμμετοχές, ενώ είναι και ο παίκτης που χάρισε στην προσφυγική ομάδα την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με το φοβερό του γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης στο ματς με τον Ολυμπιακό (2-1).

Οι Κατωκοπίτες περιμένουν και άλλα τόσα από τον Μπραούλιο όσο και από τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες, αφού η παραμονή της ομάδας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα δικά τους πόδια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ