aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚυπέλλο: Αυτά είναι τα έξι ζευγάρια της Α' Φάσης

Κυπέλλο: Αυτά είναι τα έξι ζευγάρια της Α’ Φάσης

Πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ η κλήρωση του Α’ γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας. Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ Νίκου Νικολάου και του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά. Τη χορηγό εταιρεία Coca – Cola εκπροσώπησε ο Ανδρέας Χριστοφή.

Τα ζευγάρια είναι:

Ονήσιλος Σωτήρας – Εθνικός Άχνας

Αγία Νάπα – Πάφος FC

Ολυμπιακός – Ξυλοτύμπου

Απόλλων – Άρης

Ακρίτας – Δόξα

Οθέλλος – ΕΝ Παραλιμνίου

Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι μονοί. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι η 30η Οκτωβρίου, η 27η Νοεμβρίου , η 4η και η 18η Δεκεμβρίου.

Χωρίς αγώνα, βάσει της κλήρωσης, στον επόμενο γύρο προκρίθηκαν ο Διγενής Μόρφου, ο Ερμής Αραδίππου, η Καρμιώτισσα, η Αλκή, η ΑΕΚ , η Ομόνοια και η Ανόρθωση. Επίσης, από το Β’ γύρο θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους η ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ που αγωνίστηκαν στον τελικό της περασμένης χρονιάς και η Νέα Σαλαμίνα ως ομάδα Fair Play της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και 5 ευρώ το μαθητικό εισιτήριο. Οι ομάδες, με κοινό αίτημα, δικαιούνται να ζητήσουν μείωση της τιμής.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ