aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Κυνηγοί»... τρίποντου Δόξα και Εθνικός Άχνας

«Κυνηγοί»… τρίποντου Δόξα και Εθνικός Άχνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους φετινούς στόχους διεξάγεται το απόγευμα στο Μακάρειο (18:00, Cytavision 2). Δόξα και Εθνικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θεωρούνται πολύ σημαντικοί στην προσπάθεια που θα καταβάλουν φέτος για την αποφυγή περιπετειών το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα θα κυνηγήσει την πρώτη της φετινή νίκη, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ομόνοια και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική, ενώ από πλευράς της η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη θέλει να «κολλήσει» δεύτερη επιτυχία μετά το «διπλό» επί του Παραλιμνίου.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Φιντέλις, Ίταλο και Καρλίτος που ενσωματώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις. Ενδέχεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Δόξας σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο Λούκας Χατζηλούκας, ο οποίος αναμένει να δει βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Οι μπλε της Άχνας δεν υπολογίζουν τις υπηρεσίες του τραυματία Λαμπάν, απουσία που θεωρείται πολύ σημαντική με δεδομένη και την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο κυπριοποιημένος Γάλλος στο προηγούμενο ματς, με όλο το παιχνίδι της ομάδας του να περνά από τα δικά του πόδια. Με εξαίρεση τον αντικαταστάτη του έμπειρου μέσου, οι υπόλοιποι παίκτες κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ