Κρίνεται η παρουσία του Κάρλες Κότο

Θα απουσιάσει και ο Περάλτα, που συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Δόξα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση (16:00). Μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Κατωκοπιάς, ωστόσο δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος.

Το βλέμμα της τεχνικής ηγεσίας είναι επικεντρωμένο στον Κάρλες Κότο. Ο Καταλανός επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το αυριανό ματς και στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα κριθεί η παρουσία του στην αποστολή. Εφόσον προπονηθεί κανονικά, τότε συγκεντρώνει και πιθανότητες να είναι ακόμη και στο αρχικό σχήμα.

Βεβαίως, ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στον Λούκα Χατζηλούκα. Ο Κύπριος τεχνικός ενδέχεται να επαναφέρει μετά από πολύ καιρό τον Σεράν Πόλο. Έναν έμπειρο αμυντικό που έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Το τελευταίο διάστημα προπονείται κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα από τη στιγμή που ο Ρεδόνδο δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας. Εξέλιξη που θα οδηγήσει τον Δημητρίου και πάλι ως ακραίο αμυντικό. Θα απουσιάσει και ο Περάλτα, που συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ