aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚρατούν την εμφάνιση και πέφτουν στη δουλειά

Κρατούν την εμφάνιση και πέφτουν στη δουλειά

«Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου», ανέφερε ο Λούκας Χατζηλούκας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ. Ο προπονητής της Δόξας δεν μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό καθώς οι πράσινοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στη Λεμεσό στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και διεκδίκησαν μέχρι το φινάλε το βαθμολογικό όφελος.

Η Δόξα επένδυσε στις αντεπιθέσεις και με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, κατάφερε να προκαλέσει στις αντεπιθέσεις τα ρήγματα στην αντίπαλη αμυντική διάταξη. Δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά από τη μια αστοχία και από την άλλη η πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο τερματοφύλακας στην ΑΕΛ, δεν κατάφερε να σκοράρει.

«Η Δόξα έδειξε στοιχεία συγκροτημένης ομάδας, αγωνιστική με αγωνιστική φαίνεται πιο βελτιωμένη και με την είσοδο των νέων αποκτημάτων θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας χθες στο «Goal» ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Κατωκοπιάς Νίκος Κωνσταντίνου.

Και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα δείξει στη συνέχεια τις πλήρεις δυνατότητες των παικτών της και σε κάθε αγώνα θα διεκδικεί τους τρεις βαθμούς. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Υπάρχουν παίκτες που θα μπουν στην ομάδα, όπως είναι ο Σετίκ που αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη και προετοιμάζεται».

Επόμενος αντίπαλος για τη Δόξα είναι η Νέα Σαλαμίνα στο Μακάρειο Στάδιο. Ένα παιχνίδι που ασφαλώς κρύβει πολλές δυσκολίες και εκεί άρχισε η τεχνική ηγεσία να στρέφει την προσοχή των παικτών. «Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που στοχεύουν στην καλή πορεία και μακριά από περιπέτειες», επισήμανε ο Νίκος Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ