aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚρατά την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου

Κρατά την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ (3-1) κρατάνε στη Δόξα και πάνω σε αυτήν θα χτίσουν ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.

Οι πράσινοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε αυτό το διάστημα, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ενώ πέτυχαν και το μοναδικό τους γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι, αφού οι παίκτες του Λούκα Χατζηλούκα μπήκαν φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να δεχθούν δύο εύκολα γκολ που τους έκαναν το έργο δυσκολότερο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τη Δόξα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, προπονητής και παίκτες θα δουλέψουν στα λάθη που έγιναν στο προχθεσινό παιχνίδι και τα οποία στοίχισαν, ώστε να μην επαναληφθούν στη συνέχεια.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν αρκετοί από τους νεοαποκτηθέντες, με πρώτο και καλύτερο τον Περάλτα, ο οποίος σημείωσε και το γκολ της Δόξας. Καλή παρουσία είχαν επίσης οι Γκόμες και Ρούντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ