aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚούνησε μαντήλι ο Γκόμες

Κούνησε μαντήλι ο Γκόμες

Έναν παίκτη λιγότερο αριθμεί το ρόστερ της Δόξας. Ο Τιάγκο Γκόμες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κατωκοπιάς και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλαισία. Ο Πορτογάλος μέσος είχε δεχθεί πρόταση από ομάδα της χώρας με καλύτερες απολαβές απ’ ό,τι έπαιρνε στους πράσινους, με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει, αίτημα που αποδέχθηκε η διοίκηση του συλλόγου.

«Ο ποδοσφαιριστής έχει φύγει ήδη από τη Δόξα», ανέφερε χθες στον Active ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος μετά από ερώτηση για τα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου, απάντησε: ««Δεν θα παραχωρηθεί κανένας παίκτης μας από τώρα. Εάν έρθει πρόταση για κάποιον παίκτη, η μετακίνηση θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Σε ό,τι αφορά στις προσθήκες, ο προπονητής θα αποφασίσει πόσες θα γίνουν και σε ποιες θέσεις και θα μας ενημερώσει».

Στα αγωνιστικά για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, επιστρέφουν οι Ρεδόνδο και Πίκολι, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Μουχτάρης. Ο τραυματισμός του νεαρού Κύπριου αμυντικού αποδείχθηκε τελικά σοβαρός και θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για περίπου ένα μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ