aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚοινή αποστολή και στόχος

Κοινή αποστολή και στόχος

Μπορεί ο σημερινός αγώνας στο Μακάρειο (18:00 Cytavision 3 & Active) μεταξύ της Δόξας και του Εθνικού Άχνας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, να διεξάγεται στη σκιά των άλλων δύο αγώνων της ημέρας (Ανόρθωση-Ολυμπιακός και Άρης – Ομόνοια), όμως έχει το δικό του ενδιαφέρον και είναι ανοιχτός για κάθε αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες στοχεύουν όμως μόνο στη νίκη, προκειμένου να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την υλοποίηση του φετινού τους στόχου. Το παιχνίδι είναι αυτά που χαρακτηρίζονται «έξι βαθμών», επομένως γίνεται αντιληπτή η σημαντικότητά του.

Σε καλύτερη (βαθμολογική) μοίρα βρίσκονται οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα από τον Απόλλωνα και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες για να κρατηθούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Από πλευράς τους, οι μπλε της Άχνας ευελπιστούν ότι θα ξεκολλήσουν από τον πάτο του πίνακα κατάταξης και μόνο με το «διπλό» μπορούν να το πετύχουν. Οι Λούκας Χατζηλούκας και Γιώτης Εγκωμίτης προετοίμασαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όσο καλύτερα μπορούσαν τους παίκτες τους και αναμένουν να δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, από τη Δόξα θα απουσιάσει σίγουρα ο Αυστριακός τερματοφύλακας Άρμιν Γκρεμσλ, ο οποίος αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα και θέση κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου. Επίσης, ο Λουίς Κάρλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στη δράση. Από τον Εθνικό ο Στόιτσιεφ θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας αντί του Ντόβπνια, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Σήμερα θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ρόκατς και Πινσέλι, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ