aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚήπερ από την Αυστρία και δοκιμαστικά

Κήπερ από την Αυστρία και δοκιμαστικά

Η Δόξα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αυστριακό τερματοφύλακα Άρμιν Γκρεμσλ. Γεννήθηκε στις 13/08/1994 (22 ετών) και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Χορν. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «1».

Από εκεί και πέρα, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται στην Κύπρο για τη Δόξα. Με τη διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους που αφίχθηκαν και λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία, ότι δεν θα έρθουν για δοκιμαστικά, μα για να βάλουν υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, έχουν εντοπιστεί σέντερ φορ και σέντερ μπακ, με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές και είναι θέμα χρόνου η άφιξή τους στη χώρα μας.

Επίσης, δεν θα αργήσει η απόφαση του Λούκα Χατζηλούκα για τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Όπως μας ελέχθη, οι πλείστοι άφησαν θετικές εντυπώσεις (και) στο χθεσινό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ (1-2) και το πιο πιθανό είναι ότι θα αποκτηθούν. Από τη βασική ενδεκάδα που ανήρτησε η Δόξα στο Facebook, ενημερωθήκαμε για τα ονόματα κάποιων δοκιμαζόμενων και βρήκαμε κάποια στοιχεία.

Πρόκειται για τον Πορτογάλο αμυντικό Ζοάο Βαρούντο, τον Βραζιλιάνο μέσο και αμυντικό Λεάντρο Πίντο, τον Πορτογάλο μέσο Ραφά Σίλβα, τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Λουίς Κάρλος και τον Γκανέζο ανασταλτικό χαφ Μπέντζαμιν Ασαμόα. Θετικές εντυπώσεις άφησαν και οι Κύπριοι που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη Δόξα, Βασίλης Παπαφώτης, Στέφανος Μουχτάρης και Ανδρέας Κωμοδίκης (μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο). Ο τελευταίος πέτυχε και το γκολ των πρασίνων στο χθεσινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ