aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαρμιώτισσα – Δόξα: Ο Χριστοφή απένειμε δικαιοσύνη και την έστειλε εξάδα (vid)

Καρμιώτισσα – Δόξα: Ο Χριστοφή απένειμε δικαιοσύνη και την έστειλε εξάδα (vid)

Ο επιμένων νικά. Η Δόξα μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Στέλιος Κυριακίδης» στον αγώνα με την Καρμιώτισσα για την 19η αγωνιστική, αλλά έσωσε τον βαθμό με γκολ του Μαρτίνου Χριστοφή. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής στο 85’ ισοφάρισε σε 1-1 και απένειμε δικαιοσύνη, αφού η ομάδα της Κατωκοπιάς ήταν καλύτερη σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Το τραγικό λάθος του Μουκτάρη στο 16’ έδωσε την ευκαιρία στον Ισμαήλ Σασί να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο πρώτος σκόρερ της Καρμιώτισσας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πήρε το «δώρο», απέφυγε τον Τούμπα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με το έβδομο φετινό του τέρμα.

Οι παίκτες του Κώστα Σακκά ανέλαβαν στη συνέχεια τα ηνία της αναμέτρησης, άσκησαν πίεση και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δοκάρια των Εγγλέζου (55’) και Ολιβέιρα (65’). Τη λύση έδωσε ο Μαρτίνος Χριστοφή στο 85’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου ο Καϊκέ έδιωξε προσωρινά ο Καρλίτος γύρισε την μπάλα και ο Χριστοφή με πλασέ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

H Δόξα λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω κάτω στο 90+2’, όμως η κεφαλιά του Κίκας (έπειτα από γύρισμα του Καρλίτος) δεν βρήκε στόχο. Στην 6η θέση ανέβηκε η Δόξα με 25 βαθμούς, ενώ η Καρμιώτισσα παρέμεινε στην 12η θέση με 16 βαθμούς μειώνοντας στην ελάχιστη τιμή της (ένα βαθμό) τη διαφορά από τον Ερμή.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Τούμπας, Ευσταθίου (87′ Χατζηβασίλης), Μπαράνοφ, Πέρεζ, Μαλεκκίδης, Ρέινολντς, Νεοφύτου (87′ Καπαρτής), M.Σασί (68′ Κωμοδίκης), Μπαργκάν (76′ Παχίπης), Ι.Σασί, Ρόμο.

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μέσκα, Μουκτάρης, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (46′ Τζίλσον Κόστα), Τραϊτσέφσκι (63′ Ολιβέιρα), Οικονομίδης, Λούις Κάρλος (63′ Καρλίτος), Κίκας (90+2′ Ασαμόα), Σαντίκ.

Σκόρερ: Ι. Σασί 16′ / Χριστοφή 85′

Κίτρινες: Νεοφύτου / Eγγλέζου.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας.

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος.

4ος: Κάττου Ιωάννης.

VAR: Δημητρίου Βασίλης.

AVAR: Εγγλέζου Νίκος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τράττος Λεόντιος.

TO LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα

17′ Γκολ για την Καρμιώτισσα: Τραγικό λάθος από τον Μουκτάρη και αδράνεια από τους υπόλοιπους αμυντικούς της Δόξας, ο Ισμαΐλ Σασί έκλεψε την μπάλα πέρασε και τον Σισκόφσκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

26′ Σωτήρια απόκρουση του Τούμπα σε σέντρα σουτ του Εγγλέζου.

40′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα, ο Κίκας έκανε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52′ Σουτ του Ρέινολντς ο Σισκόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ.

55′ Δοκάρι για τη Δόξα σε σουτ του Εγγλέζου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τούμπα.

65′ Οριζόντιο δοκάρι για τη Δόξα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα.

75′ Ωραία ατομική ενέργεια του Ολιβέιρα, το σουτ του όμως ήταν άστοχο.

85′ Γκολ για τη Δόξα με τον Μαρτίνο Χριστοφή. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου ο Καϊκέ έδιωξε προσωρινά ο Καρλίτος γύρισε την μπάλα και ο Χριστοφή με πλασέ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

90+1′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα να γυρίσει το παιχνίδι, μετά από σέντρα του Καρλίτος ο Κίκας αστόχησε με κεφαλιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ