aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαρμιώτισσα: Αν μπορείτε πιάστε την! (video&pics)

Καρμιώτισσα: Αν μπορείτε πιάστε την! (video&pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Νέα σπουδαία επιτυχία (η τρίτη σερί) για την Καρμιώτισσα, η οποία νίκησε (και) τη Δόξα, ανέβηκε στους 11 βαθμούς και στην 7η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά ήταν καλύτερη, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό με τον Όρντος και διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα, δικαιούται να φωνάζει για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρι ποδοσφαιριστών της Δόξας στην περιοχή. Από την πλευρά της, η προσφυγική ομάδα προσπάθησε, είχε τις δικές της καλές στιγμές, όμως για άλλη μία αγωνιστική έμεινε μακριά από τη χαρά της νίκης.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Βαττής (70′ Πάντος), Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Σταύρου (81′ Χριστοφή), Λοκόμπ, Μπόλιανετς (46′ Ταραλίδης), Κονέ, Όρντος, Μανογιάν.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Δημητρίου (72′ Γουίλσον), Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Εντμάρ, Δημητρίου, Ρούντι, Γκόμες, Πουτζιουρής (65′ Κάστρο), Φοφανά, Μπεμπέτο (77′ Περάλτα).

Σκόρερ: Όρντος 60′

Κίτρινες: Βοσκανιάν / Κάστρο, Περάλτα

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΖ

Θεατές: 200

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

4ος: Χριστοδούλου Κυριάκος

Παρατηρητής: Λοΐζου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ