aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαρλίτος για τρίτη φορά

Καρλίτος για τρίτη φορά

Η Δόξα αξιοποίησε το παράθυρο απόκτησης άνεργου ποδοσφαιριστή, που έληξε ψες, αποκτώντας για τρίτη φορά τον Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες ντε Ολιβέιρα. Γνωστός ασφαλώς με το υποκοριστικό Καρλίτος.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός βρισκόταν τους τελευταίους μήνες στο Καζακστάν, όπου έγραψε πέντε συμμετοχές σε συνολικά 136 λεπτά με τη φανέλα της Καϊσάρ. Τους προηγούμενους μήνες της σεζόν 2018-19 ήταν στον Πολωνία με τη Βίσλα Πλοκ, στην οποίαν είχε οκτώ εμφανίσεις σε 214 λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Καρλίτος ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας το καλοκαίρι του 2013. Ένα χρόνο μετά παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΛ, για να επιστρέψει ξανά στους πράσινους το καλοκαίρι 2015. Έπειτα από άλλο ένα έτος, πήρε μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ, δεν πήρε όμως ευκαιρίες και το ίδιο καλοκαίρι (2016) αποκτήθηκε από την Ανόρθωση. Αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα για δύο χρόνια, προτού πάρει τον δρόμο αρχικά για τη Βίσλα Ποκ και έπειτα για την Καϊσάρ.

Από εκεί και πέρα, η Δόξα έχει σήμερα φιλικό με την Ομόνοια στο «Ηλίας Πούλλος», που θα αρχίσει στις 18:00. Δεν θα αγωνιστούν οι διεθνείς Μιντίκκης, Παρασκευά και Άδωνης, καθώς και οι Ντερβίτ και Αρτάβε, οι οποίοι εξασφάλισαν άδεια από τον Λούκα Χατζηλούκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ