aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: Πρόταση κυπριακής ομάδας σε Σισκόφσκι, ο Πάντιτς και οι 14 ομάδες

«Καραβίδας»: Πρόταση κυπριακής ομάδας σε Σισκόφσκι, ο Πάντιτς και οι 14 ομάδες

Την αποκάλυψη πως υπήρχε ενδιαφέρον κυπριακής ομάδας για απόκτηση του Ντάμιαν Σισκόφσκι έκανε ο Κώστας Χριστοδούλου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της Δόξας ανέφερε ότι ο Σκοπιανός τερματοφύλακας δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα της Κατωκοπιάς, όπως και ο Αλεξάνταρ Πάντιτς. Επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Goal.com.cy για συμφωνία με τον Κέβιν Λαφράνς (ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ) σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Σέρβος, ενώ ήταν κάθετος για αλλαγή της προκήρυξης και πρωτάθλημα 14 ομάδων τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Κρατάμε την πολύ καλή παρουσία που είχαμε. Ατυχήσαμε με άτυχη στιγμή του Μουχτάρη και δώσαμε δώρο στην Καρμιώτισσα όμως καταφέραμε στο τέλος να σκοράρουμε και να πάρουμε τον βαθμό».

Για το φετινό στόχο της Δόξας: «Αν συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε εξάδες και Ευρώπες θα έχουμε μια ανώμαλη προσγείωση. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία και να παίξουμε του χρόνου στο γήπεδο μας».

Για το μέλλον του Πάντιτς: «Ο Πάντιτς όπως και ο Σισκόφσκι δεν θέλουν να φύγουν από τη Δόξα. Είχαμε χτες μια πρόταση από άλλη κυπριακή ομάδα για τον Σισκόφσκι χτες το βράδυ. Χαιρόμαστε που εμπιστεύονται αυτή την ομάδα».

Για τον Λαφράνς: «Ήμασταν σε συζητήσεις μαζί του και είχαμε μια καταρχήν συμφωνία εάν και εφόσον έφευγε ο Πάντιτς».

Για την κατάσταση της υγείας του Μουκτάρη: «Ακόμα και σήμερα ζαλίζεται. Θέλουμε να τον δει ακόμη ένας γιατρός και ελπίζουμε να ξεπεράσει το πρόβλημα».

Για τις πληροφορίες που βγαίνουν περί αλλαγής της διαβάθμισης: «Οι ομάδες πρέπει να παραμείνουν 14 για ένα εκατομμύριο λόγους. Εύχομαι να περάσει αυτό και να μην υπάρχει τετραπλή διαβάθμιση. Δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε 12 τις ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ