aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Πιστεύω στους Κύπριους διαιτητές, τι σας ενοχλούν οι 14 ομάδες;»

«Καραβίδας»: «Πιστεύω στους Κύπριους διαιτητές, τι σας ενοχλούν οι 14 ομάδες;»

Την ξεκάθαρη άποψη του στο θέμα με τις 14 ομάδες, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM. Παράλληλα τόνισε την στήριξη τους στους κύπριους διαιτητές, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος είναι εναντίον στους ξένους διαιτητές. Παραδέχθηκε επίσης, ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε η ομάδα του κόντρα στην ΕΝΠ.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου:

Για το θέμα με τις 14 ομάδες: «Μπορεί να περάσουν οι 14 ομάδες. Αναρωτούμε και μέσα στους δημοσιογράφους. Ρωτώ. Κύριοι τι σας ενοχλούν οι 14 ομάδες; Σας ενοχλούν που δύο ακόμη ομάδες θα έχουν ζωή; Σας ενοχλεί και θέλετε να εξουδετερώσετε τις μικρές ομάδες; Σας ενοχλεί που κάποιοι προπονητές θα έχουν δουλειά, που γυμναστές και φυσιοθεραπευτές και παίκτες θα έχουν δουλειά».

Για το τι άλλαξε από πέρσι: «Τι άλλαξε από τώρα και πέρσι; Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, Δεν ξέρει κανείς αν θα αλλάξει το πλάνο του πρωταθλήματος. Είναι ώρα να αφήσουμε τις μικρομεσαίες ομάδες να αναπνεύσουν. Να αφήσουμε τα όνειρα του κόσμου να ζωντανά. Είμαι κάθετα εναντίον στους ξένους διαιτητές. Δεν νομίζω ότι θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω στους κύπριους διαιτητές».

Για τη φάση του πέναλτι: «Το παραδέχομαι, δεν ήταν πέναλτι αλλά κάποιοι έκαναν κολοτούμπες. Κάποιοι την ημέρα του αγώνα είπαν ότι ήταν πέναλτι και την επομένη άλλαξαν άποψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ