aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Οι ποδοσφαιριστές θα πληρώσουν το νόμισμα»

«Καραβίδας»: «Οι ποδοσφαιριστές θα πληρώσουν το νόμισμα»

Τη μεγαλύτερη ευθύνη στους ποδοσφαιριστές, έριξε ο πρόεδρος της Δόξας για την πορεία της ομάδας. Ο Κώστας Χριστοδούλου, δεν αποποιήθηκε των δικών του ευθυνών,  την ίδια ώρα που φρόντισε να στείλει ξεκάθαρα μηνύματα, μετά τη νέα ήττα από την Καρμιώτισσα: «Εκείνο που μας ανησύχησε ήταν η εμφάνιση. Οι παίκτες θα πληρώσουν το… νόμισμα. Υπάρχει μετεγγραφική περίοδος».

Ανέφερε πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με μεσοεπιθετικούς παίκτες και εκτίμησε πως η Δόξα, θα είναι η πρώτη ομάδα που θα ολοκληρώσει και τις τέσσερις προσθήκες τον Ιανουάριο. «Όταν μια ομάδα είναι τρίτη από το τέλος, σίγουρα έχουμε αποτύχει. Θα προσπαθήσω να βάλω τη Δόξα στο σωστό δρόμο», επισήμανε.

«Ο προπονητής δεν φέρει καμία ευθύνη. Ο Ρικάρντο Σέου ήλθε στη Δόξα για να μείνει και θα μείνει. Αν πρέπει να αλλάξουμε 11 παίκτες θα τους αλλάξουμε, όχι όμως τον προπονητή. Έχουμε κουραστεί να αλλάζουμε προπονητές», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ