aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Η Δόξα δεν θα πέσει ποτέ…»

«Καραβίδας»: «Η Δόξα δεν θα πέσει ποτέ…»

Πεπεισμένος ότι η Δόξα θα καταφέρει να εμφανιστεί κατά πολύ βελτιωμένη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και θα μείνει στην Α’ Κατηγορία εμφανίστηκε ο Κώστας Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ανέλυσε τους λόγους που η Δόξα έμεινε στο «βυθό» της βαθμολογίας και επεσήμανε πως με την επιστροφή των τραυματιών και την ενίσχυση θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη μετεγγραφική ενίσχυση: «Έχουμε προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές και από ώρα σε ώρα περιμένουμε την τέταρτη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο νέος χρόνος θα μας βρει πιο δυνατούς και πιο ώριμους. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει και κάνει τα τελευταία χρόνια. Θα παίξει όπως αξίζει να παίξει για να παραμείνει στην κατηγορία».

Τι δεν λειτούργησε σωστά: «Λίγο από όλα, η τύχη, οι τραυματισμοί. Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Δόξα, ο Καρλάο είχε έναν τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε έξω. Πληρώσαμε ακριβά αυτό το τίμημα, για αυτό και φέραμε τον Ζιορτζίνιο. Σε 13 με 14 ματς είχαμε 15 δοκάρια, είναι θέμα τύχης αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Μέσα από την διάθεση και την θέληση όλα αυτά θα σπάσουν και θα δείτε μια διαφορετική Δόξα. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Το πρόβλημα μας είναι στο γκολ, όμως, θα έχουμε κι επιστροφές από τραυματισμούς άρα αν λάβουμε υπόψη ότι έρχονται και 4 νέες μεταγραφες σημαίνει θα έχουμε μια διαφορετική ομάδα».

Για την τέταρτη μετεγγραφή που θα γίνει: «Γίνονται διάφορες σκέψεις με τον προπονητή και για επιθετικό αλλά και γι’ άλλη θέση. Αν προχωρήσει μια από τις δυο θα το ανακοινώσουμε. Είναι ποδοσφαιριστές ψαγμένοι, οι επιλογές είναι λίγες και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τη συνεργασία που έχει με τον κ. Ερανοσιάν: «Ο κ. Ερανοσιάν είναι ένας δουλευταράς, δουλεύει νύχτα μέρα. Ο άνθρωπος μας ζήτησε πίστωση χρόνου ενάμιση μήνα, είμαστε κοντά. Είχαμε κάνει εκπληκτικά ματς και ατυχήσαμε με ΑΕΚ και Ομόνοια ακόμη και με τον Ολυμπιακό μέχρι το 70’. Έχουμε ηρεμία και ξέρουμε ν’ αντιμετωπίζουμε προβλήματα όταν υπάρχει αυτό σε μια ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις τους στόχους σου».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Είμαστε σε θέση που δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια και επιβάλλεται να εξασφαλίζουμε βαθμούς από παντού. Είναι δύσκολο, είναι στην έδρα μας. Εύχομαι κι ελπίζω να έχουμε έγκαιρα τα δελτία των τριών, ώστε να τους έχουμε στο ματς με την ΑΕΛ».

Για την συντριβή από τον Ολυμπιακό: «Αυτό το αποτέλεσμα έφερε προβληματισμό. Κρυφτήκαμε στο σπίτι μας για δύο τρεις μέρες με τον προπονητή μας και κάτσαμε κάτω για τις λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα και κάναμε σωστές επιλογές. Η Δόξα δεν θα πέσει ποτέ…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ