aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Ελπίζουμε να γεμίσει η κερκίδα και η… τσέπη μας»

«Καραβίδας»: «Ελπίζουμε να γεμίσει η κερκίδα και η… τσέπη μας»

Στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στάθηκε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου, σε δηλώσεις του πριν το ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Όπως είπε, ο ίδιος χαίρεται για το γεγονός και ελπίζει σήμερα οι γαλαζοκίτρινοι οπαδοί να γεμίσουν την κερκίδα και την… τσέπη του.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου:

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Όπως είναι όμως το φετινό πρωτάθλημα είναι όλοι οι αντιπάλοι δύσκολοι. Ελπίζω πως τα δοκάρια και οι αστάθμητοι παράγοντες θα μας αφήσουν να πανηγυρίσουμε».

Για τις αιτίες που βρίσκεται η ομάδα χαμηλά: «Είναι πολλοί λόγοι. Αν δεν κερδίσαμε την Ομόνοια ξέρετε τι έγινε όλοι, το ίδιο και με την Άχνα. Με τον Άρη χάσαμε από το ξερό μας το κεφάλι».

Για το αν επηρεάζουν οι απουσίες: «Είναι δικαιολογίες οι απουσίες».

Για το αν η θέση που βρίσκεται είναι πλασματική: «Θα έπρεπε η ομάδα μας να είναι στην τρίτη-τέταρτη θέση. Αν δούμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας είναι η τρίτη-τέταρτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Χαίρομαι που επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο και βλέπω τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να έρχονται. Ελπίζουμε να γεμίσει η κερκίδα και η… τσέπη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ