aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Δεν θα πληρώσω ξένο διαιτητή κι αυτό να το ξέρει η ΚΟΠ»

«Καραβίδας»: «Δεν θα πληρώσω ξένο διαιτητή κι αυτό να το ξέρει η ΚΟΠ»

Για όλα μίλησε (Super Sport fm 104.0) ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας»), ο οποίος αναφέρθηκε για την κάθοδο ξένων διαιτητών, τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας αλλά και την προσπάθεια των πρασίνων για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για το αν η Δόξα είναι ζωντανή: «Είμαστε ζωντανοί. Να πω και κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με τη νίκη μας. Εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για ξένους διαιτητές γιατί δεν έχουμε λεφτά για να τα πετάσσουμε. Αν μου βάλουν ξένους διαιτητές δεν θα πληρώσω. Είμαστε κάθετα αντίθετοι και δηλώνω ότι δεν θα πληρώσω ξένο διαιτητή κι αυτό να το ξέρει η ΚΟΠ. Αν η ομάδα που παίζει μαζί μας θέλει ξένους διαιτητές να τους πληρώσει».

Για το αν πιστεύει πως θα προκύψει διαφοροποίηση: «Κάνανε μια τρύπα στο νερό, δεν θα υπάρξει καμιά απολύτως διαφοροποίηση».

Για τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας: «Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου που εκεί που είχαν όλοι τελειωμένη την Δόξα, έβγαλαν πάθος και πήραν τους τρεις βαθμούς που μας κρατάνε ζωντανούς στην μάχη της παραμονής. Ήμασταν καλύτεροι από τη Νέα Σαλαμίνα, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα».

Για το -7 και το -6 από ΕΝΠ και Εθνικό: «Ναι είμαστε στο -7 και στο -6 και με 14 ακόμα παιχνίδια. Είναι στα πόδια της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε και άλλο βαθμολογικό κέρδος πριν μπούμε στα πλέι οφ. Η θέση μας είναι δύσκολη και θα προσπαθήσουμε το ακατόρθωτο, πράγμα που το καταφέραμε και πιο παλιά. Αφού το κάναμε μια φορά γιατί να μην το ξανακάνουμε».

Για το τι ανέφερε στους παίκτες πριν το παιχνίδι: «Τους είπα ότι αν θέλετε να πεθάνετε κάντε το αλλά αν θέλετε να ζήσετε πρέπει να πεθάνετε στο γήπεδο. Για να έχει συνέχεια αυτό που πετύχαμε χθες θα πρέπει να νικήσουμε στην ΑΕΚ. Δύσκολο μεν όχι ακατόρθωτο δε. Τους είπα ότι δεν κάναμε τίποτα ακόμα».

Για τους βαθμούς των εναπομεινάντων αγώνων: «Νιώθω ότι μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ με ακόμα 3-6 βαθμούς».

Για τις νίκες των μικρών επί των μεγάλων ομάδων: «Μπράβο και στους υπόλοιπους, είναι στο ίδιο καζάνι μαζί μας και στο τέλος ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός να παραμείνει στην κατηγορία. Θα μπούμε στα πλέι οφ και θα κινδυνεύουν όλες οι ομάδες».

Για το παιχνίδι του Ερανοσιάν: «Ο κύριος Ερανοσιάν αρέσκεται να κάνει αλλαγές, να πειραματίζεται. Ξέραμε ότι η Νέα Σαλαμίνα σκοράρει στην κόντρα και περιορίσαμε στο ελάχιστο να δεχθούμε γκολ με αυτό τον τρόπο. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Πληρώνουμε την δυσκολία στο γκολ. Με τις προσθήκες και με τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού μπορούμε να πάρουμε και άλλους βαθμούς».

Για την παρουσία του Βασίλη Παπαφώτη: «Ελπίζω να συνεχίσει στις ψηλές πτήσεις. Είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα μας, αγαπάει την ομάδα και πιστεύω ότι θα συνεχίζει να παίζε έτσι».

Για την παραμονή: «Ακόμα δεν πήρα την υπολογιστική. Ακόμα λίγο. Μέχρι χθες ήμασταν λίγο απογοητευμένοι, αν έρθει ακόμα καμιά νίκη θα αρχίσουμε να κάνουμε τα μαθηματικά μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Αν η Δόξα πάει συγκεντρωμένη θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ