aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαραβίδας: «Απαραίτητο διαζύγιο, dna νικητή ο Σατσιάς, Σεπτέμβρio στο γήπεδό μας»

Καραβίδας: «Απαραίτητο διαζύγιο, dna νικητή ο Σατσιάς, Σεπτέμβρio στο γήπεδό μας»

Απαραίτητη για το καλό της Δόξας ήταν η διακοπή της συνεργασίας με τον Κώστα Σακκά, σύμφωνα με τον Κώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα). Μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Active Radio 107,4 & 102,5, έπλεξε το εγκώμιο στον Κύπριο προπονητή.

«Λέγαμε και λέμε τα καλύτερα για τον Κώστα Σακκά. Η απόφαση πάρθηκε με βαριά καρδιά. Η ομάδα ήταν σε λήθαργο δέκα αγωνιστικών και δεν μπορούμε να διώξουμε τους ποδοσφαιριστές. Αποφασίσαμε να κάνουμε κίνηση για να ταρακουνήσουμε την ομάδα και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Θέλω να τον ευχαριστήσω, είναι τίμιος και δουλευταράς, όμως υπάρχουν οι άγραφοι νόμοι του ποδοσφαίρου και δυστυχώς, με βαριά καρδιά το ξαναλέω, έπρεπε να χωρίσουμε».

Αναφορικά με την πρόσληψη του Μαρίνου Σατσιά, ανέφερε: «Πάγια πολιτική μας είναι να στηρίζουμε τον Κύπριο προπονητή, μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες. Ο Σατισάς είναι όνομα βαρύ στο κυπριακό ποδόσφαιρο, διαθέτει το dna του νικητή, εύχομαι να το μεταφέρει στην ομάδα και μακάρι να πάει καλά. Έχουμε ανάγκη να χτίσουμε σε έναν προπονητή».

Αναφορικά με τη θέση της Δόξας, ο Χριστοδούλου δήλωσε: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα, περάσαμε χειρότερα στο παρελθόν. Έχουμε την εμπειρία και τον τρόπο, το υλικό, τη θέληση και τον ζήλο για να μείνουμε στην κατηγορία».

Στη συνέχεια απάντησε καταφατικά σε ερώτηση αν προσφέρεται το ματς της ερχόμενης Παρασκευής για ανάκαμψη και πρόσθεσε: «Η Πάφος έχει μια άνεση λόγω της θέσης, αλλά βλέπουμε ότι ένα-δύο στραβά αποτελέσματα και η κατάσταση αλλάζει. Θα παίξουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πάμε δυνατά και ώριμα για να πάρουμε ανακούφιση για τη συνέχεια».

Όσο για τα έργα για το γήπεδο της Δόξας στην Περιστερώνα, δήλωσε: «Το γήπεδο ετοιμάζεται, είμαι χαρούμενος που τα έργα προχωρούν. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας και θα την κάνουμε. Να κρατήσουμε τη Δόξα στην Α’ Κατηγορία, ώστε με τη νέα σεζόν να είμαστε στο δικό μας “σπίτι” και να απολαύσει ο κόσμος επιτέλους της περιοχής (σ.σ.: στην Περιστερώνα) μια ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Υπολογίζουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε στο γήπεδό μας. Αν όχι από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος, σίγουρα λίγο μετά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ