aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Αν θέλουμε πρωτάθλημα εκατομμυρίων και να ξεπλένονται χρήματα, τι να πω»

«Καραβίδας»: «Αν θέλουμε πρωτάθλημα εκατομμυρίων και να ξεπλένονται χρήματα, τι να πω»

Έντονος για τη νέα τάξη πραγμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο ήταν ο Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας»). Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρόεδρος της Δόξας αναφέρθηκε στην είσοδο επενδυτών στο ποδόσφαιρο και άφησε υπονοούμενα για ξέπλυμα χρήματος.

Απόσπασμα δηλώσεων

«Είμαστε στη Κύπρο, είμαστε ρομαντικοί, ακόμα αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κάνουμε πρωτάθλημα με 10 Ρώσους; Να δώσουμε και την Δόξα σε Κινέζους ή Ρώσους. Όλοι ασχολούνται με τον “Καραβίδα” αν είναι μάνατζερ και έρχονται εκατομμυριούχοι και ρίχνουν εκατομμύρια, και δεν ξέρουμε από που έρχονται, από που πλένονται, και από που ξεπλένονται.

Έχει μείνει μια Άχνα του Κίκη Φιλίππου, μια ΠΑΕΕΚ του Κλεάνθη, μια Δόξα του Κώστα του Καραβίδα, μπορεί να πέσουμε κατηγορία και του χρόνου να έρθει ένας Ρώσος. Αν θέλουμε πρωτάθλημα εκατομμυρίων και να ξεπλένονται χρήματα τί να πω;

Είναι ανησυχητικό και κυρίως να ανησυχούν οι μεγάλοι και ας προβληματιστούν και οι ίδιοι. Να διερωτόμαστε για όλους αυτούς που έρχονται και ρίχνουν χρήμα. Μπορεί να είναι θετική η επένδυση κάποιου αλλά αυτό να μην προκαλέσει θέματα διάλυσης στην ομάδα. Εμείς είχαμε δυο φορές πρόταση αλλά αποφασίσαμε να μην παραδώσουμε διότι η Δόξα δεν ανήκει σε κανένα. Θα πάψει να ονομάζεται Κατωκοπιάς αλλά κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ