aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΚάνουν το γύρο της Ελλάδας τα ρεζιλίκια στο φιλικό του Μακαρείου

Κάνουν το γύρο της Ελλάδας τα ρεζιλίκια στο φιλικό του Μακαρείου

Τραγελαφικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό φιλικό μεταξύ της Δόξας Κατωκοπιάς και της Σπάρτης στο Μακάρειο στάδιο. Ο αγώνας διακόπηκε στο 35′ της αναμέτρησης μετά από εντολή των ιδιοκτητών της ελληνικής ομάδας στους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Στην ανακοίνωσή της η ελληνική ομάδα κάνει αναφορά σε έντονες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ από την πλευρά της η Δόξα αποδίδει τη διακοπή της αναμέτρησης στην άνευ λόγου και αιτίας αποχώρηση των παικτών της Σπάρτης, η οποία ήρθε στην Κύπρο χωρίς τον προπονητή της (Κριστόφ Βαζέχα) και τους πλείστους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Τα όσα τριτοκοσμικά διαδραματίστηκαν στο χθεσινό φιλικό μεταδίδονται σε αρκετά ελλαδικά ΜΜΕ, τα πλείστα εκ των οποίων αφήνουν εκτεθειμένους τους ιθύνοντες τον λακωνικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Τριτοκοσμικές καταστάσεις και διακοπή σε φιλικό στο Μακάρειο

Το δημοσίευμα του sdna.gr

«Απροσδόκητη ήταν η εξέλιξη του φιλικού στο «Μακάρειο Στάδιο» μεταξύ της Δόξας Κατωκοπιάς και της Σπάρτης. Με το σκορ στο 4-0 υπέρ των Κυπρίων οι ιθύνοντες τον λακωνικό σύλλογο Βουδούρης και Νικόλαρος αποφάσισαν να πάρουν την ομάδα από το γήπεδο στο 35ο λεπτό και να αποχωρήσουν, σε ένα ματς από το οποίο απουσίαζε τόσο ο Κριστόφ Βαζέχα όσο και η πλειοψηφία των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αιτία της απόφασης αυτής σύμφωνα με την Σπάρτ το σκληρό παιχνίδι από πλευράς Δόξας και μία αψιμαχία σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα.

Η ενημέρωση των Λακώνων:

«Διακόπηκε το φιλικό της Σπάρτης με τη Δόξα Κατωτοπιάς μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στο 35’ της αναμέτρησης. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ήταν η αιτία για να διακοπεί ο αγώνας για να μην έχουμε σοβαρές απώλειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ