aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚάνει πρεμιέρα, αποκαλύπτεται

Κάνει πρεμιέρα, αποκαλύπτεται

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τη δική της πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα κάνει σήμερα η Δόξα με αντίπαλο την ΑΕΛ. Η προσφυγική ομάδα, που δεν αγωνίστηκε στην 1η αγωνιστική αφού το παιχνίδι της με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων των κιτρινοπράσινων στην Ευρώπη, θα αποκαλυφθεί στους Κύπριους ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι θα πάρουν μια πρώτη… γεύση από τη νέα ομάδα που έχτισε ο Λούκας Χατζηλούκας.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θεωρούν ότι έχουν δημιουργήσει μια αξιόμαχη ομάδα παρά τις πολλές προσθαφαιρέσεις, η οποία είναι ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω ή τουλάχιστον να αποφύγει νωρίς τις οποιεσδήποτε περιπέτειες.

Σήμερα λοιπόν, η Δόξα θα επιχειρήσει να μπει με το δεξί στον νέο μαραθώνιο, όσο δύσκολο κι αν είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Με όπλο την έδρα της αλλά και την εμπειρία που κουβαλούν αρκετοί παίκτες της από το κυπριακό πρωτάθλημα, αισιοδοξεί ότι μπορεί να πάρει το πρώτο της τρίποντο.

Στα θετικά για τον Λούκα Χατζηλούκα είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με τον Κύπριο τεχνικό να καλείται να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, δεξιώθηκε προχθές βράδυ τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία μαζί με τις οικογένειές τους. Στη δεξίωση παρουσιάστηκαν οι νέοι χορηγοί της ομάδας για τη σεζόν που διανύουμε καθώς και οι επίσημες εμφανίσεις των πρασίνων της Κατωκοπιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ