aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαι τώρα ζητείται αντίδραση

Και τώρα ζητείται αντίδραση

Προφανώς και στη Δόξα Κατωκοπιάς δεν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Παρόλο που γνώριζαν τις πολλές δυσκολίες που θα συναντούσαν, ήλπιζαν σε μια καλύτερη εμφάνιση και ασφαλώς, στο βαθμολογικό όφελος.

Οι ποδοσφαιριστές, όποιες κι αν χρησιμοποιήθηκαν, μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το σερί των τριών νικών διακόπηκε και μάλιστα με βαριά ήττα (0-3). Προσπάθησαν, αλλά στο τέλος έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το στάδιο της Λάρνακας. Ο Λούκας Χατζηλούκας πιστεύει πάρα πολύ στην ομάδα του και θεωρεί πως στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα βγάλει αντίδραση, βάζοντας δύσκολα στον αλάνθαστο μέχρι στιγμής αντίπαλο.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, μάλλον «πλήρωσαν» και τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Κύπριου κόουτς, αλλά και τις απουσίες παικτών τους. Όπως είναι για παράδειγμα του Μπεράτ Σαντίκ, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Διαθέτει στο ρόστερ αξιόλογους παίκτες η Δόξα, αλλά ξαφνικά δεν έγινε καμιά υπερομάδα που θα επιτρέπει στον προπονητή να ανακατεύει σε κάθε παιχνίδι την τράπουλα, περιμένοντας τον ίδιο βαθμό αγωνιστικής συμπεριφοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ