aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαι στο… βάθος Μπεράτ Σαντίκ

Και στο… βάθος Μπεράτ Σαντίκ

Ο Μπεράτ Σαντίκ, δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που «κουβάλησε» επιθετικά τη Δόξα κατά τη λήξασα σεζόν, εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Όσο δεν βρίσκει ομάδα, στη Δόξα εξακολουθούν να έχουν μια ελπίδα ότι θα αποδεχθεί την πρόταση που του έκαναν και θα πάρει εκ νέου θέση στο ρόστερ.

Ασφαλώς, δεν είναι ένα θέμα που ξεκαθαρίσει σύντομα καθώς ο Σαντίκ το… παλεύει για να βρει μια ομάδα που θα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του. Ο Εμάνουελ Φριμπόνγκ δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, αποτελεί παρελθόν και θα γίνει προσπάθεια για την προσθήκη στο ρόστερ ενός μέσου.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς συνεχίζουν την προετοιμασία τους. Από τις 16 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, θα μεταβούν στο προπονητικό κέντρο της Κυπερούντας, όπου θα διανύσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Διευθετήθηκαν μάλιστα και τα φιλικά ματς. Στις 20/7 θα τα πουν με την Αλκή, στις 25/7 με τον Ερμή, την 1/8 με την Καρμιώτισσα, στις 3/8 με το Παραλίμνι, στις 8/8 με την Αναγέννηση Δερύνειας και στις 18/8 με τη Νέα Σαλαμίνα. Στις 11/8 μάλλον οι Κατωκοπίτες θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ, ένα φιλικό που ακόμη δεν «κλείδωσε». Στις 27 Ιουλίου, υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί άλλη μια φιλική αναμέτρηση.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, ο οποίος αποχώρησε φέτος από τη Δόξα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΣΙΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ