aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΉρθαν τα ευχάριστα νέα για τον Χατζηλούκα

Ήρθαν τα ευχάριστα νέα για τον Χατζηλούκα

Η χθεσινή πρωινή προπόνηση της Δόξας έφερε τα θετικά μαντάτα που περίμενε ο Λούκας Χατζηλούκας. Οι Μπεράτ Σαντίκ και Νελσίνιο προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης και δεδομένου ότι ώς το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στη Λάρνακα μεσολαβούν άλλες τέσσερις προπονήσεις, θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας της Κατωκοπιάς. Έτσι, οι πράσινοι αναμένεται να πάνε σχεδόν πάνοπλοι στο ΑΕΚ Αρένα, αν δεν προκύψει απρόοπτο τις επόμενες ημέρες, με στόχο να πετύχουν την έκπληξη αποκομίζοντας βαθμολογικό όφελος.

Εν τω μεταξύ, στην Κύπρο επέστρεψε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Δόξας, που απέχει των προπονήσεων. Ο λόγος για τον Λαμίν Μπα, ο οποίος ακολουθούσε στη Γαλλία πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του (μετατόπιση του μυός). Ο αμυντικός των πρασίνων θα χρειαστεί και άλλο διάστημα ώσπου να είναι έτοιμος για να ανεβάσει ρυθμό, γι’ αυτό και θα συνεχίσει επί κυπριακού εδάφους τη δουλειά με στόχο την αποθεραπεία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ