aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΉλθε ο… μάγος Ζατλ με τα δώρα! (video)

Ήλθε ο… μάγος Ζατλ με τα δώρα! (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Ζατλ έδωσε την λύση στη Δόξα στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (0-1) στο «Da Noi – Αμ/στος / Επιστροφή». Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων σκόραρε στο 90’+4 και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, ωστόσο η ομάδα του Πουρσαϊτίδη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν απειλητική στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τους Πόλιανετς και Μακρίεφ να βρίσκονται σε πολύ καλή μέρα, καθώς ο Βούλγαρος σε 2-3 φάσεις βρέθηκα απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, ωστόσο δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Από την άλλη, η ομάδα του Χατζηλούκα δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, αφού ως αξιόλογη ευκαιρία σημειώθηκε το σουτ του Σαντίκ το οποίο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Βεσελόφσκι.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, έλεγξαν τον ρυθμό των ερυθρόλευκων και σημείωσαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα όταν λίγο πριν το φινάλε, ο Ζατλ σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαφώτη, και έδωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του. Την ερχόμενη αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την ΑΕΚ (3/1, 19:00), και η Δόξα θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο Μακάρειο στάδιο (2/1, 17:00).

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Κορέια, Κούσουλος, Καρώ, Νταμάχου, Ρέινολτς (72′ Γκράσι), Μπριτζίντο, Πόλιανετς, Λεμέσιος (85′ Κωστή), Μακρίεφ (80′ Κυπριανού).

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μπα, Σισοκό (69′ Παπαφώτης), Ρεδόνδο, Λουίς Κάρλος (85′ Κιφουετί), Ασαμόα, Ιωάννου (79′ Κένιντι), Ζατλ, Ενινφούλ, Σαντίκ, Πουτζιουρής.

Σκόρερ: 90’+4′ Ζατλ

Κίτρινες: Μακρίεφ, Κούσουλος

Αποβολές:

Στάδιο: Da Noi – Αμ/στος / Επιστροφή

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος

Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ